Next Prev
 

Menu

Van HipHopHuis naar Handstand


Wie had dat gedacht, in tijden van Rona heb ik een werkswitch gemaakt. Zo verlaatte ik na 3 jaar mijn functie als marketing manager bij het HipHopHuis en joinde ik de mighty Handstand crew. Voordat mijn mind zo ver was om die beslissing te maken heb ik eerlijk gezegd flink wat nachten lopen tobben in bed. HipHopHuis was namelijk niet alleen een werkgever, het is een familie! HipHop is niet een baan, het is iets wat je leeft. Dus er weggaan, nee, dat doe je niet zomaar… 

Mijn ambities lagen al een tijdje op een ander vlak. Ik wilde minder marketing en meer gaan produceren. Toen de kans zich aandiende bij Handstand (aka een bureau waar ik al jaren fan van ben) voor een functie als creatief producer zou ik behoorlijk gek zijn om daar niet voor te gaan. Handstand en ik gaan namelijk al waaaaaaaay back. 8 jaar geleden was ik hun allereerste afstudeerder. Door de jaren heen heb ik veel met ze samengewerkt op freelance basis. Ik wist dus heel goed waar ik ja tegen zei en andersom wisten ze ook heel goed wat ze aan mij zouden hebben. Sinds augustus 20202 rol ik met een nieuwe crew, leer ik weer veel nieuwe dingen en ontwikkel ik me weer op andere vlakken. Bij Handstand werken voelt ergens als thuiskomen. Elke werkdag is fun en het is een grote blessing om met zo’n tof team te kunnen werken voor sociale professionals.

De HipHopHuis famirie en de sfeer mis ik nog vaak. Ik mis de spontane late night takies op kantoor, ramen eten na werk op Kruiskade en de sicke tunes die vanuit de Arena het kantoor bereikten. Door corona is het de afgelopen tijd lastig geweest om naar Roffa te reizen en iedereen tussendoor te huggen en te bezoeken. Zodra het weer kan hoop ik dit weer te kunnen doen. HipHopHuis is een plek die mijn hart heeft verwarmd op zoveel verschillende fronten. Door alle vette samenwerkingen en programma’s was het een fantastische en mega inspirerende plek om er te werken. In de functie had ik een bijzondere rol. De ene dag was je aan het schakelen met de verschillende communities uit de achterban, de andere dag was ik aan het bellen met de Kunsthal, Theater Rotterdam, AD, IFFR, Tegenlicht, RTL4 of IBE en the list goes on….

HipHopHuis is een plek die mij zoveel meer heeft geleerd over de culture, over life, over waarden, over kleur, over privilege, over inclusie en diversiteit en het claimen van mijn eigen stem. Ik kijk terug op 3 wilde jaren die mijn discipline game flink op de proef hebben gesteld. Maar ik had het voor geen goud willen missen! De vriendschappen en de connecties die ik er aan over heb gehouden zijn er onvoorwaardelijk. HipHopHuis, I will always love you! *inserts Whitney Houston voice* (de ekte inner circle weet waarom ik afsluit met deze tune, lobi!).


Wil je trouwens mijn updates ontvangen straight in je mailbox? Schrijf je dan in voor Van mail. Ooit wil ik weg van de socials dus dit is een goed idee om alvast te doen als je in contact met me wil blijven.