Next Prev
 

Menu

Spread The word, Spread the love, Vanz is for hire!

De laatste paar maanden heb ik stage gelopen bij De Muziekschool Twente/NAXT. Zoals je misschien al op het blog hebt gelezen was het voor mij echt een super periode! Maar ook wel echt een fase waarin ik veel heb nagedacht over mijn sterke en zwakke punten. Ik ben in dezelfde periode ook veel gaan nadenken over de vraag; wat wil ik in vredesnaam doen met mijn leven als ik klaar ben met mijn opleiding? Dat is al over anderhalf jaar! Ik ben 25 en weet het eigenlijk nog steeds niet wat ik met mijn leven wil gaan doen! Wat moet ik doen als ik weer terug naar school ga en een afstudeerprofiel moet kiezen? Ow lawd! Wat moet ik doen?!?!

Ik heb een best oké portfolio maar waar ga ik later aan de slag? Als ik klaar ben met stage ga ik dan terug naar mijn bijbaantje in het Wilminktheater?  Na lang nadenken wist ik dat terug gaan voor mij geen optie zou zijn. Begrijp me niet verkeerd. Ik heb daar altijd met veel plezier gewerkt. Maar de grote conclusie van stage was toch wel dat ik moet doorgaan met de dingen waar ik goed in ben. Zoals fotograferen, producties draaien en organiseren. Later als ik groot ben wil ik daar mee verder! Ik wil gewoon mooie dingen maken… Relevante ervaring opdoen in mijn vakgebied… Maar hoe ga ik dat doen? Ik maakte een beslissing…. Eng vond ik hem wel…. Vooral in het begin… Maakte me zorgen over hoe ik rond ging komen… Maar toch heb ik het gedaan… Ik heb mezelf ingeschreven als eenmanszaak… Vanz is vanaf vandaag de real deal… Ik denk dat de belangrijkste stap is, gewoon doen… En vooral geloven dat het goed komt!

Zaterdag heb ik mijn eerste fotografie klusje gedaan voor De Muziekschool Twente en de komende maanden werk ik als freelancer voor Powered By New Arts. Waar ik mee help bij het organiseren van een project. Het was een lastige stap, maar ik doe nu wat ik leuk vind en ben aan een basis aan het bouwen voor mijn toekomst. Dat geeft veel voldoening en is de moeite waard eens te proberen…