Next Prev
 

Menu

NYC: dag 2

Vandaag doen we het kalm aan… Ik heb oke geslapen, het matras is oke.. Maar buiten is het vreselijk luidruchtig.. Veel politieauto’s gehoord.. Daarnaast is het erg broeierig op onze kamer ondanks airo en het slapen met open raam… Je kan ook alles horen van wat er gebeurd op de gang.. vervelend… Het tijdverschil is ook wel even wennen… Ik slaap uiteindelijk 7 uur, dat is opzich voldoende, toch voel ik me een beetje gammel…

Met een klein groepje mensen ga ik in de ochtend ontbijten in de buurt. We vinden een Starbucks waar ik een chai soy latte neem met een bagel.. Eenmaal klaar gaan we terug naar het hostel en gaan we opweg naar greenwich village. Vandaag is er open dag bij Dubspot..

Dubspot is een dj/productie school. Zodra ik het DJ lokaal binnenstap word ik overmand door een deken van intense blijheid.. Elk tafeltje heeft een set draaitafels een dikke mac, cdj en een AKAI apc.. Er is een dj demo bezig. De docent behandeld de basics van traktor, erg cool! Na deze demo gaan we naar boven. Daar is een lokaal waar ze een Ableton live demo aan het geven zijn. Dubspot! Ik zeg absolute aanrader voor iedereen die van muziek houd en in New York gaat bezoeken.

Na het bezoek aan Dubspot gaan we lunchen in High Line park… Wat opvalt is dat is er in het hele park lunchende de mensen te vinden zijn met maaltijd salades. Wat ook opvalt is dat bijna elke semi hippe vrouw in new york een legging draagt met semi lage renschoenen… Dat deel van die legging vind ik minder… Maar die renschoenen zijn fresh! Na High Line park gaan we naar central park.. Daar lopen we wat rond en doen we een teambuilding opdracht..

In de avond gaat iedereen naar End of the weak, mijn knollen zijn redelijk op dus ik ga samen met Tim richting het hostel. Ik kan sowieso niet elke avond weg… Ik durf mijn elektronic stuff niet in de kamer te laten + moet ik als ik terug ben altijd footage binnen halen, backup en in mooiste geval ook nog spotten en editen… Volgens mij kom ik deze week niet aan school toe en daar baal ik van… Er komt echt een shitload aan stuf op me af… Vervelend is ook dat de wifi in het YMCA niet goed werkt… Geen stabiele connectie, en hier op de 10e verdieping krijg ik uberhaupt geen connectie met het netwerk…

Dag 1 / Dag 2 / Dag 3 / Dag 4 /Dag 5 /Dag 6 /Dag 7 / Dag 8