Next Prev
 

Menu

Maak VANZ Awesome 2.0

Zo’n 12 jaar geleden begon ik een blog. Een plek om mijn wereld te documenteren en om mensen te attenderen op toffe events. In het zelfde jaar begin ik als DJ buiten de deur te draaien. Ik kwam er al snel achter dat het handig is om al die liefde te kunnen verspreiden onder een artiestennaam. Zo ontstond Vanz; mijn creatieve alter ego waaronder ik vandaag de dag nog steeds creëer.

Events tippen werd na een tijdje events fotograferen en er zelf draaien. Events fotograferen en er draaien werd al snel zelf events organiseren, promoten en vormgeven. Of een project wel of niet door ging hing never af van budgetten. De funfactor was altijd de meetlat. “Does it spark joy? Ja? Oké cool, let’s go!”. Ik vaarde op golven van plezier, mede-organiseerde bijna 40 events, deed een ton ervaringen op maar was verder behoorlijk doelloos.

 Naast fun dacht ik nooit na over het doel, laat staan of er doelen waren op lange termijn. En dat is grappig, want in mijn dagelijkse werkzaamheden ben ik alleen maar bezig met het structuren en plannen van projecten en help ik mensen to get shit done. Dat begint bij focus, maar voor Vanz heb ik hier nog nooit serieus over nagedacht.

Toen ik officieel begon met ondernemen had ik geen strategie, laat staan een huisstijl. Ik vond het niet belangrijk. Ik had zoiets van joahhh dat komt wel, ondertussen ben ik gewoon zelf de huisstijl… Ik zei als ondernemer ja op alles wat me awesome leek en rolde van het ene project naar het andere. Zo gaat het al jaren en het bracht me zelfs naar New York… En tijdgebrek? Nee joh, waar heb je het over? Je kan toch best afstuderen en daarnaast de productie doen van 4 verschillende events?

 Sinds ik vipassana beoefen leer ik steeds beter dat ik eigenlijk geen machine ben. Sinds een paar maanden heb ik pas echt het besef hoeveel tijd er in een dag zit (kaolo weinig). Ik snap eindelijk dat slapen en Netflix ook echt een heel goed idee is. Sterker nog, daar is he-le-maal niks mis mee. Focus begint met keuzes maken. Na 12 jaar being Vanz wil ik daarom beginnen met het schrijven van mijn eigen strategie. Jij, als mijn inner circle wil ik vragen om me te helpen, want samen weten we meer…

Maak jij VANZ Awesome 2.0? Je zou me een groot plezier doen door deze vragenlijst in te vullen. Op basis van de input wil ik een blauwdruk gaan schrijven voor mijn verdere snode plannen voor world domination.


Als eerste op de hoogte van mijn laatste blogs? Schrijf je in voor de VANZ Newsletter.

One thought on “Maak VANZ Awesome 2.0”

  1. Mark
     · 

    Peace&love