Next Prev
 

Menu

Grafisch design museum


Sinds dat ik vorige week klaar was met de drukte van het project de verleiding(a.k.a. De Bagelbuilder). Voelde ik mij ontzettend leeg. Mijn mojo is op geraakt door een combinatie van weinig slaap, DZD drukte, Het James Pants project en De verleiding. En nu, is er even niks… Geen vakantiebaan… Geen grote projecten en geen plan. Ik kan dus de tijd nemen om af te schakelen en mezelf op te laden en te voeden met nieuwe impressies en inspiratie.

Als KNT-er heb ik gemerkt dat ik een grote interesse heb voor moderne kunst en grafisch design. Ik was daar altijd al wel mee bezig. Maar door de teken en kunstgeschiedenis lessen heb ik meer vertrouwen gekregen om me zonder na te denken daar in te uiten. Dinsdag ochtend vertrok ik naar het zuiden. Het is de laatste week dat ik kan ov-en. Dus ging ik op weg naar Breda om het Grafisch Design Museum te bezoeken. Daar werd ook weer duidelijk dat het steeds moeilijker is om nieuwe invalshoeken te bedenken en dat veel hedendaagse ontwerpers inspiratie halen uit de kunst. Reden genoeg om vaker een museum te bezoeken.

“Grafisch design is orde brengen in drukwerk en zo mogelijk ook vreugde” Willem Sandberg

Next op: FOAM