Next Prev
 

Menu

DZD Beattape Vol. 3

Laatste maanden zijn we voor Dubbel zo Dwars bezig geweest met de 3e DZD beattape. Het 3e deel is voor mij persoonlijk erg bijzonder. Het is een deel geweest waarvan we veel nieuwe gezichten hebben kunnen verwelkomen. Maar ook een deel waarbij gevestigde Enschede producers een contributie hebben gedaan. Van sommige van deze groep had ik vanaf deel 1 al gehoopt dat ze er ooit bij zouden komen. Bij dit deel, deel 3 is deze wens in vervulling gegaan.

Ik ben heel trots en blij met de kwaliteit van dit deel. We groeien en we vinden het fantastisch dat iedereen er zo positief in staat en mee wilt doen. De beattape gaat niet over DZD… Ja het draagt onze naam.. Maar dit is slechts een initiatief… Het is niks zonder de geweldige talenten uit Enschede… Ik ben bijzonder trots op wat de mensen om mij heen doen en kunnen… Ik zie de beattape als een podium voor ons talent, een manier om ze naar de buitenwereld te profileren… Zonder concessies! Volledig oprecht!