Next Prev
 

Menu

Slum Village

9614
Twee weken geleden werd ik door heldin Gill Bollegraf getagged in een bericht of ik 7 dagen lang een favoriet nummer wilde posten. Dat wilde ik wel wel, maar daar moest ik wel even over nadenken 😉. Ik vind het wat droog om een alleen een linkje te posten, zodoende ook een verhaaltje. Komt ie…

Mensen die mij van way back kennen, weten, dat ik een behoorlijke Slum Village fan ben. In mijn platenkast kan je zeker een stuk of 20 vinyls (12” en zowel albums + Ep’s) vinden, sommigen grijs, sommige special edition Japans, sommigen zelfs gesigneerd. Het eerste nummer wat ik van Slum luisterde is “disco” (thanks Rachid Bousserhine). Via mijn oom Peeano Pijloo kon ik daarna al snel fan-tas-tic vol. 2 lenen.
Daarna was ik helemaal om. Nummers zoals 2u4u, climax, get dis money, players etc… hebben een diepe impact op mij gemaakt. Tot de dag van vandaag is deze sound nog steeds de fundatie van mijn huidige smaak. Welk genre ik ook luister (of draai), die soulfulness, dat is iets waar ik het meest blij van word. Daarom heb ik voor het mijn eerste keuze een nummer van Slum Village geselecteerd, enjoy, climax <3